Reklame:

Alonso til Hamilton: “Velkommen på bunden”

Formel 1-sæsonen er bare 5 løb gammel. Alligevel er Lewis Hamilton og Mercedes langt fra i form. Alpines Fernando Alonso minder om, at der også findes en anden ende af feltet.

Mercedes er slet ikke der, hvor de plejer at være. Hamilton og Russel har ikke kunnet finde farten i de første fem løb af 2022-sæsonen. Og selvom Alpines Fernando Alonso er overbevist om, at det tyske hold nok skal finde formen, så minder den dobbelte verdensmester rivalerne om, at der også findes en anden ende af Formel 1.

I et interview med BBC fortæller spanieren, at han har vænnet sig til, at han ikke altid ligger med helt fremme i feltet. Og det bør Lewis Hamilton også gøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– I år ser vi, at kørerne er meget vigtige i Formel 1, men de er ikke altafgørende. Lewis kører lige så godt, som han har gjort de sidste mange år. Han har domineret sporten, men nu er han altid ét sekund efter. Så ja, velkommen til, siger Fernando Alonso.

Den 40-årige Formel 1-veteran vil dog slet ikke udelukke Lewis Hamilton fra 2022-sæsonen øverste placeringer. I hvert fald ikke endnu.

– Jeg tror stadig, at Lewis i sidste ende vil afslutte mesterskabet i front. Mesterskabet er kun fem løb henne, men til sidst, når tingene er mere vanskelige, vil Lewis stadig have mere erfaring og måske mere talent, siger han.

Når der i dag køres løb på Fernando Alonsos hjemmebane i Barcelona, starter spanieren fra en 17. plads. Som sekser i gårsdagens kvalifikation er Lewis Hamilton altså langt foran. Det samme er danske Kevin Magnussen i øvrigt også.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?