Alkometer slog så meget ud, at politiet testede vanvidsbilist to gange

I fredags blev en 41-årig mand sigtet for at være skyld i et trafikuheld i Hobro. Selve sammenstødet skulle dog blive mandens mindste problem.
Foto: Rådet For Sikker Trafik

I fredags blev en 41-årig mand sigtet for at være skyld i et trafikuheld i Hobro. Selve sammenstødet skulle dog blive mandens mindste problem.

Sidste fredag påkørte en 41-årig i mand en bil, som holdt for rødt et kryds i Hobro. Da politiet nåede frem, skulle selve påkørslen dog viste sig at være mandens mindste problem.

Til Randers Amts Avis fortæller Ronald Rørbæk Stilling fra Nordjyllands Politi nemlig, at den 41-årige virkede påvirket, da politiet nåede frem.

Hvilket han var.Faktisk var promillen så høj, at betjentene på stedet bad bilisten blæse to gange for nu at være sikker. Overfor mediet kan Nordjyllands Politi ikke bekræfte den præcise promille, da der er tale om en vejlednede måling.

– Men det var tættere på tre end på to, forklarer Ronald Rørbæk Stilling.

En blodprøve skal nu afgøre bilistens præcise promille. Men at den 41-åriges bil er beslaglagt, ligger allerede fast. Siden 31. marts i år har politiet nemlig haft mulighed for at beslaglægge biler fra bilister, som kører vanvidskørsel.

LÆS OGSÅ: BMW beslaglagt med 217 km/t – fik motorproblemer under flugtforsøg

Og vanvidskørsel er altså også at køre med en alkoholpromille på 2 eller mere i blodet.

Det er uvist om den bilist, en 21-årig mand, som den 41-årig påkørte i krydset, kom til skade ved sammenstødet.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk