Alfa Romeo vil koste ‘lige så meget’ som BMW


Alfa Romeo vil på højde med BMW. Også når det kommer til prisen, siger mærkets topchef. 

Jean-Philippe Imparato stod tidligere i spidsen for Peugeot. Men nu er det blevet franskmandens lod, at få forretningen Alfa Romeo på fode igen. Og strategien er klar. Topchefen vil matche BMW på pris, der hvor de to mærkers modelprogrammer møder hinanden.

Det siger Jean-Philippe Imparato i et interview til Autonews Europe. Det er, siger Imparato, ikke et mål i sig selv at producere biler ‘bare for at holde fabrikker åbne’. At indregistrere biler, for så at afmelde dem igen, for at kunne sælge ‘nye’ biler med kæmpe rabatter er ikke længere end del af strategien, siger topchefen.

Mærkets ejer – Stellantis-koncernen – har allerede fortalt, at man vil smide mange penge i at få Alfa Romeo tilbage til fordums storhed. Og derfor kunne Imparato også fortælle  Autonews Europe, at man have en hatchback på programmet igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Sådan en har det italienske mærke ellers ikke haft, siden den sidste Giulietta blev produceret i 2020.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk