Alfa Romeo har henvendt sig til Haas… igen!


Alfa Romeo er officielt på vej ud af Formel 1. 2023-sæsonen bliver italienernes sidste. I hvert fald med Sauber. For nu skriver en Formel 1-journalist, at der er andre muligheder.

Endnu er intet officielt. Andet end at Audi er på vej ind og Alfa Romeo er på vej ud af Formel 1. Men det er grobund nok for en masse spekulationer. For er italienerne nu også helt færdige med motorsportens fineste klasse?

Ikke hvis man spørger Formel 1-journalisten Joe Saward. På sin blog skriver den britiske journalist, at Alfa Romeo faktisk gerne vil blive i Formel 1. Men at man må søge andre veje, fordi Sauber har andre planer (Hint: sammen med Audi, red.)

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen har fået ny makker

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og det har nu fået italienerne til at banke på hos Haas. Og det er faktisk ikke første gang, at der er italienske og engelske gloser i luften. Tilbage i 2020 rygtedes forholdet mellem Ferrari og Haas at have noget nye højde – altså med Alfa Romeo som officielt bindeled i en slags juniorhold.

Præcis ligesom Red Bull har det med Alpha Tauri. Skulle der ske noget mellem Haas og Alfa Romeo, skal det i så fald være fra 2024-sæsonen. Men Joe Saward er ikke overbevist. For Haas har angiveligt andre muligheder. Ifølge Saward kan en ‘stor amerikansk investor’ meget snart være at finde på Haas-racerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk