Alfa Romeo-boss lover at bygge ‘en sidste superbil’

Stellantis har endnu ikke givet grønt lys, alligevel melder Alfa Romeo næsten udsolgt.

Alfa Romeo vil af med forbrændingsmotoren. Men før mærket siger helt farvel til sine mest entusiastiske kunder, har chefen for det hele et es i ærmet. Den administrerende direktør Jean-Philippe Imparato har nemlig lovet at sende en superbil på gaden.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Og den får forbrændingsmotor. Det fortæller direktøren i et interview med Autocar. Og selvom mærket fra Torino endnu ikke har fået grønt lys fra Stellantis-toppen, så bilen rent faktisk må bygges, er interessen enorm.

LÆS OGSÅ: EU vil tage førerretten HELT fra disse bilister

Så enorm at fabrikken melder så godt som udsolgt. Og det før Jean-Philippe Imparato overhovedet må sige noget om design eller motorens specifikationer. Ifølge direktøren selv vil mærket kunne melde helt udsolgt, før han må sige noget offentligt om bilen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Jean-Philippe Imparato vil dog gerne fortælle, at bilen bliver smuk nok til kunne gøre 8C fra 2007 selskab og komfortabel nok til ikke kun at være en bane-bil. Bilen vil – siger chefen – fra første øjekast kunne genkendes som en Alfa Romeo. Ifølge Autocar tager Stellantis stilling til projekt i april.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk