Reklame:

Aldrig før er der solgt så mange G-Klasser

Folk vil stadig have store biler, og at dømme ud fra Mercedes’ seneste salgstal må det meget gerne være af typen G-Klasse.

Selvom det globalt set går tilbage for bilindustrien, der ikke kan følge med efterspørgslen på grund af manglen på mikrochips, så bulder især én Mercedes-model derud af. Nemlig G-Klasen.

LÆS OGSÅ: Mercedes har produceret G-Klasse nummer 400.000

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Mercedes solgte 41.174 eksemplarer af modellen, der produceres på samme fabrik i Østrig, som bygger BMW Z4 og Toyota Supra. At Mercedes har kunnet sælge så mange biler er, ikke set i de fire årtier, modellen har været på markedet.

Og der er endnu bedre salgstal på vej.

For det indeværende år lover endnu bedre resultater. Ret imponerende særligt set i lyset af, at det formodes, at Mercedes snart af klar med en facelift af den nuværende G-Klasse. Ligesom der skulle være en særligt veludstyret model med endnu vildere frihøjde på vej.

Den nuværende generation af G-Klassen fås med benzin- og dieselmotorer. Men i 2024 er der Mercedes’ plan at føje en elbils-udgave til programmet.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?