Aktivister har smidt jord på Jeremy Clarksons bil

Nogle sure miljøaktivister har overhældt Jeremy Clarksons Range Rover med kompostjord

Det stikker af på den kendte TV-brites landbrugsejendom Diddly Squat, hvor man senest har haft besøg af nogle miljøaktivister. 

Nogle miljøaktivister har brugt en dieseldrevet teleskoplæsser til at hælde kompostjord udover Jeremy Clarksons Range Rover. Det sker efter, at gruppen i nogen tid har hærget i området.

Det skriver Drivetribe.

De seneste dage har aktivisterne slået sig ned i området omkring ejendommen, og deres tilstedeværelse er altså foreløbig kulmineret med ‘jordpåkastelsen’. En af aktivisterne, skriver Drivetribe, stillede sig tilmed op på bilen og begyndte at råbe ad Jeremy Clarkson i håbet om at gøre TV-værten vred.Politiet blev dog tilkaldt, og de fik opløst forsamlingen af aktivister. Vi er ikke i tvivl om, at episoden nok skal blive omtalt i den nye sæson af Clarkson’s Farm, som Amazon i øjeblikket er i gang med at filme.

Det hele er da også bare et stort stunt med skuespillere.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk