Aftenens EM-kamp kan blive dyr for bilejerne

foto:presse-fotos.dk

Slår Danmark i aften England ud af EM – eller omvendt – kan det blive en dyr affære for de danske bilejere.

Foto: Presse-foto.dk

Får vi en ordentlig fodboldfest i gaderne i aften, kan det blive dyrt at være bilejer. Det viser en opgørelse fra Gjensidige.


Da Danmark slog Tjekkiet, gik fulde fodboldsfans adfærd  i enkelte tilfælde udover parkerede biler. Men hvad med i aften hvis en fodboldfan beslutter, at fejringen skal foregå på taget af din parkerede bil?

Hold bilen væk fra festen
Gjensidiges skadechef Karsten Moos oplyser i en pressemeddelse, at man som bilejer er dækket, hvis man har tegnet en kaskoforsikring. Der vil dog altid være en selvrisiko, som skal op ad egen lomme. Altså med mindre den skylde snuppes på fersk gerning eller melder sig selv.

Har man derimod ikke en kaskoforsikringen, står man slev med hele regningen for at skaderne. Og tal fra forsikringsselskabet viser, at skader efter personers ophold på biltage koster alt fra 10.000 kr. til 30.000 kroner at udbedre.

Mit klare råd vil være, ikke at parkere sin bil på de gader, hvor vi har set store folkemængder feste i løbet af EM-slutrunden, siger Karsten Moos i pressemeddelsen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk