Afsløret! Peugeot kører Le Mans med dette monster i 2022

Reglerne sikrer desuden, at franskmændene bygger minium 20 gadebilsudgaver.

Informationerne er det små med. Men billederne, som ses længere nede i denne artikel, giver den første idé om den Le Mans-racer, som Peugeot stiller til start ved 2022 af det legendariske, franske 24-timers-løb på Circuit de la Sarthe.

Bilen vil stille op i en helt ny klasse på Le Mans i konkurrence med Toyota, Scuderia Cameron Glickenhaus og ByKolles. Peugeots bud på hyperbil til det nye reglement vil have 671 hestekræfter, lover den tekniske direktør hos Peugeot Sport WEC, Olivier Jansonnie.

LÆS OGSÅ: Her er den! 508 PSE bliver den hurtigste Peugeot nogensinde


De 264 af hypper vil være elektriske, efter som de leveres af bilens fire elmotorer. Bilen bliver omkring fem meter lang og to meter bred.

Ellers er det småt med detaljer, og Peugeot siger da også selv, at bilen endnu er under udvikling. Så det helt store spec-sheet må vi vente noget tid endnu med at få fingerne i.

Til gengæld ved vi allerede nu, at Peugeot bygger mindst 20 gadebils-eksemplarer af den vilde Le Mans-racer. Det skal de nemlig, hvis de overhovedet ønsker at stille til start i det legendariske løb.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.


Reklame: