Ærlig K-Mag indrømmer: “Det var min skyld”

Foto: Haas F1 Team

Det var ikke en weekend i hverken Kevin Magnussen eller Haas’ favør, da Formel 1-feltet var forbi Zandvoort i Holland. Danskeren tager sin del af skylden.

Kevin Magnussen startede søndagens grandprix fra en 18. plads og kørte sig hurtigt frem til en 15. plads på løbets første omgang. Danskeren mistede imidlertid grebet og røg af banen på anden omgang, hvor han gled hen over sandgraven og fik kontakt med barrieren.

Magnussen var imidlertid i stand til at genoptage løbet, men nu på en sidsteplads i det 20 biler store Formel 1-felt.

Kevin Magnussen gennemførte løbet på en tre-stop-strategi og pittede første gang for et nyt sæt medium-dæk på 14. omgang.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det var min egen skyld
Magnussen pittede igen på 35. omgang for et sæt hard-dæk og endelig for et sæt soft-dæk på 48. omgang. Danskeren jagtede herefter Aston Martin-køreren Sebastian Vettel helt til slut og kørte forbi målflaget på en 15. plads i et løb.

– Det er aldrig godt at ramme muren, men det var min egen skyld. Jeg prøvede for hårdt, mistede bagenden, røg af banen, ramte muren og var heldigvis i stand til at fortsætte. Jeg prøvede mit bedste for at komme tilbage igen, men brugte lang tid alene på at indhente feltet, siger Magnussen og uddyber:

Det lykkedes dog at sikre et par positioner og sluttede P15. Generelt har det været en hård weekend for os, og vi lykkedes ikke med dét, som vi havde håbet på. Vi må kæmpe videre i Italien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Næste opgave for Kevin Magnussen og resten af Haas F1 Team er Italiens Grand Prix, som finder sted på Monza allerede den kommende weekend, den 9.-11. september.

Foto: Haas F1 Team
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk