Ægte bilfan? Sådan får du overbevist hende om at hænge bilplakater op i dagligstuen


Er du vild med biler, men er kæresten imod idéen om at hænge bilplakater op over sofaen eller spisebordet? Så er der lige nu råd at hente. Vi har her på redaktionen fundet en genial metode til, hvordan du overbeviser hende om at dekorere væggene til med biler.

Måske har du hørt om dem. Måske har du ikke, men Instagramplakater er svaret på dine bønner om at se på biler hver eneste dag – også når du sidder i din sofa. Du kan måske ikke få den store Nissan GT-R op at hænge i 50×70 cm. Du kan derimod finde en masse små billeder af biler og så få dem designet i en Instagram-plakat. På den måde kommer din kæreste også til at synes om bilbilleder. Det var i hvert fald sådan, at en af vores læsere fik overbevist kæresten om at få klisteret væggen til med biler.

En billig måde at få sin vilje
Det koster ikke ret meget at få specialdesignet sin helt egen personlige Instagramplakat. Hos Plakattrykkeren hvor vi har fundet de fede kollage-plakater, fås de helt ned til 249 kroner i en lille plakat i A4 størrelse. Skal du have en større plakat som for eksempel 50X70, skal du slippe 499 kroner. Men det er jo småpenge for at kigge biler i dagligstuen?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks: