Adams Opel Corsa har vanvittige 1.200 hk


Her på Boosted har vi før skrevet om Adam Beards Opel Corsa – og nu gør vi det igen, for den er kun blevet endnu mere vanvittig.

Da Adam Beard ville have en hurtig firehjulstrækker, byggede han en Opel Corsa B. Eller rettere; han byggede en Opel Corsa B kraftigt om.

Den historie skrev vi her på boosted.dk allerede om i 2018, men den gale englænder har ikke ligget på den lade side i mellemtiden.

Tværtimod er hans Corsa med to C20LET-motorer og dobbelte Precision-turboladere nu god for vanvittige 1.200 hestekræfter og mindst 1.170 newtonmeter, når der hældes benzin med oktantal 99 i tanken.LÆS OGSÅ: Brabus Rocket 900S er et monster med 4.5-liters V8

Begge maskiner er derefter koblet til en sekstrins Getrag F28-gearkasse med dobbeltpladet kobling, letvægts-svinghjul og et Quaife LSD-bagtøj.

Rigeligt med power til en bil, der vejer bare 1.250 kilo. Faktisk er det ikke langt fra Adams mål om en vægt i forhold til antallet af hestekræfter på 1:1. Ja, vi sagde 1:1.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se mere til bilen.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk