AC Schnitzers bud på en BMW 330d har 315 hk

AC Schnitzer har set på BMW’s seneste Touring-program i 3’er-format

Hvis du er til tysk tunede stationcars, men ABT’s Audi Avant-modeller ikke lige er dig, så er AC Schnitzer seneste bud på en BMW 3 Serie Touring måske sagen.

Den Aachen-baseret tunet kan da også det meste med G21 3 Serien. Lige fra motor til udstødningens brummen, undervogn, aerodynamik, interiør og selvfølgelig – hjul!

Opgraderinger til modellerne 320i, 330i og M340i xDrive er på vej, men tunerne har allerede styr på dieselprogrammet. De 265 hestekræfter og 580 newtonmeter i 330d’erens 3-liters rækkesekser kan uden problemer hæves til 315 hestekræfter og hele 660 Nm.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Uanset motorvariant kan AC Schnitzer stramme G21’erens undervogn op med et par sportsfjedre, der samtidig får bilen 25 millimeter tættere på asfalten.

På fælgefronten er der to muligheder. 19″ eller fuldfede 20″. Udover aluminum får AC Schnitzers sideskørter, splitter og hækvingen Bimmeren til at se mere aggressiv ud.

Så spørgsmålet er vel bare, hvad du venter på. Den næste M3 måske? Der må til gengæld undvære Touring’ens praktiske anvendelighed.


Reklame: