ABT’s Urus-dræber: VW Touareg med 970 Nm

ABT’s dieselmonster af Touareg en  giver S’et i SUV mening

SUV står for Sport Utility Vehicle, og aldrig sjældent har ‘sport’ være så berettiget som med ABT Sportlines nyeste kreation på fire hjul.

Med 500 hestekræfter og massive 970 newtonmeter har den tyske tuner nemlig lavet noget nær et monster ud af bilens fire-liters diesel-V8, som den tredje generations Touareg fås med.

Det er 78 heste og og 70 newtonmeter mere end den i forvejen potente fabriksbil.  Og det er hele 120 newtonmeter end den fire-liters V8-benziner i Lamborghini Urus.

Kan mindre gør det, får ABT 330 hestekræfter frem i den tre-liters V6’er, som fra fabrikken har 286 hestekræfter at gøre godt med.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

ABT har endnu ikke fortalt om præstationerne, men de 4,9 sekunder, som diesel-V8’eren skal bruge på at sende bilen fra 0-100 km/t, kan vi roligt forvente overgået.

Uanset hvad ABT’s kunder vælger, synes vi, at tunernes 22″ fælge bør være en permanent bestanddel på samtlige ordresedler. Undervognen, der sænker den store bil med 38 millimeter foran og 30 millimeter bagtil er også klar mere end en overvejelse værd.

Frister det, så åbner ABT Sportline allerede ordrebøgerne for en ny omgang Touareg-tuning i januar 2020.

 


Reklame: