ABT klar med ny 370 hestes über-Golf

vw-golf-gti-clubsport-s-abt-tuning-0

VW’s egen Clubsport kan godt køre hjem her

Grundlagt i 1896 er ABT Sportsline et af verdens ældste tunerfirmaer. Trods den højere har de tyske tunere dog stadig samtlige tændere i munden.

Det beviser de med deres seneste skud på tuner-stammen, en Golf VII. Den hidtil vildeste kult-tysker er VW’s egen Clubsport-udgave, der laver 310 hestekræfter i den to liters TFSI’er. ABT sætter det tal til vægs og øger effekten med 60 hk.

Stadig med den to liters slagvolumen, betyder det nu, at ABT er leveringsdygtig ud i verdens kraftigste, serieproducerede Volkswagen Golf. Alt i alt har bilen 370 hestekræfter og 460 newtonmeter at lege med i ABT-trim.


Det betyder alt andet lige en hurtigere bil. Dog vil ABT ikke ud med præcist hvor meget hurtigere, deres Golf er. Hvad de dog gerne fortæller om, er den øgede tophastighed, som nu siger 268 km/t.

STRAMMERE STYRETØJ
ABT-Golfen bygger på Clubsport-bilen. Og her har tunerne fundet, at det nok var en god ide at lade effektforøgelsen gå med en opstramning af køreoplevelsen. Derfor kan ABT-kunderne også tilkøbe hårdere fjedre og forbedrede krængningsstabilisatorer.

Af visuelle opgraderinger fås special-fremstillet hjul i 18″ til 20″, ny frontgrill, sidespejlscovere, sideskørter og en forlængelse af den eksisterende hækvinge.

Spændende vogntøj – se den i galleriet herunder

vw-golf-gti-clubsport-s-abt-tuning-0


Reklame: