ABT tryller 470 hk ud af Audi RS3

Fordi alle fortjener en hot hatch der klarer 285 km/t på toppen

Eller i hvert fald dem, der har råd. Men til de få heldige har ABT også tryllet et femcylindrede tilbud frem, som det umådelig svært at sige nej til.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

For mens du må ‘nøjes’ med 400 hestekræfter i den almindelige Audi RS3, har ABT fundet 70 ekstra heste. Tælles alt sammen, er resultatet 470 hestekræfter og 580 newtonmeter.

Endnu har den tyske tuner ikke sagt noget om tiden fra 0 til 100 km/t. Men vi kan roligt forvente, at der er skåret betragteligt af de 4.1 sekunder, som fabriksbilen skal bruge på disciplinen.

Tophastigheden vil ABT til gengæld gerne ud med. Og det fordi den har fået et ordentligt spark op ad. Speedometret løber nemlig helt til 285 km/t nu. Modsat den almindelige RS3, der som konsekvens af de tyske bilfabrikkers gentlemen-aftale er begrænset til 250 km/t.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men det er ikke kun rå muskelkraft, ABT har udstyret RS3’eren med. Også på fælgefronten pynter et sæt massive 19″ fælge gevaldigt på den lille tysker. Fælgene ser ikke bare fede ud, de gør også plads til større bremser, så du ikke skal bekymre dig for, om tophastigheden kan pilles af bilen igen.

Til dem, der bare ikke kan få det stort nok, har ABT også 20″ fælge på udstyrslisten. Samt en masse kulfiber-dele, sportsafstemt gevindundervogn og bur.

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk