ABT RS4-S er en familieraket med 510 hk


En Audi RS4 er fed, en RS4-S er vild!

Er der noget, tunerne fra ABT Sportline kan, er det at få en hurtigt bil ud af en i forvejen hidsig sag. Eller det vil sige hurtigere. For med sine 450 hestekræfter fra den 2,9-liters V6-motor med biturbo er fabriksbilen alt andet end langsom.

Men mere vil have mere – og i Audi-sammenhæng rimer ABT på meget mere. Det er sket med en ny motorstyrring, udstødningssystem og anden indsugning.


Nu yder RS4’eren 510 hestekræfter, og derfor kalder ABT den RS4-S. Den slags øget muskelmasse betyder selvsagt en reduceret 0-100 km/t. Hvor iltre familieflytter tidligere skulle bruge 4,1 på at rykke fra 0-100 km/t, er vi nu nede ved 3,9 sekunder.

LÆS OGSÅ: 8.000 bilister knaldet i kæmpe fartkontrol

Skal det være endnu vildere, har ABT også et ‘Power S’-program klar til Audien. Bare fordi de kan. Det giver 530 hypper og 680 newtonmeter.

Listen med ekstraudstyr er lang som et ondt år (var der noget, der sagde 2020 ?). Men vi drister os alligevel til at nævne de 102 millimeter store afgangsrør i kulfiber, højdejusterbare fjedre og ABT’s egetudviklede fælgsæt i 21″.

Ja tak!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.