Absurd – danske bilister udsat for samme type tyveri

Foto: PR

En række bizarre tyverier fra biler har henover julen givet Østjyllands Politi nok at arbejde med. 

I Østjyllands Politis døgnrapport beskriver ordensmagten, hvordan en række bilister i løbet af julen har været udsat for det samme, lidt bizarre tyveri. Deres rat er ganske enkelt væk. De er forsvundet hen over julen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

De første meldinger indløb fra det vestlige Aarhus. Her var der både første og anden juledag forsvundet rat fra biler parkeret på henholdsvis Spobjergvej og Louisevej i Brabrand.

LÆS OGSÅ: I to år betalte Sabrina vægtafgift på en andens bil – ‘nummerpladerne ligner IKKE hinanden”

Om det er de samme tyve er uvist, men også i Ebeltoft er der indløbet meldinger om biler der nu mangler ‘styrepinden’. I alle tilfælde har tyvene knust den ene af de forreste sideruder for at komme ind i bilerne. På Kirkegårdsvej i byen fik yderligere to biler knust ruder. Men fra dem er der umiddelbart ikke taget noget.

Reklameblok:Tilbage i Brabrand kunne yderligere to bilejere mandag formiddag konstatere, at deres biler nu er uden rat. Nu undersøger Østjyllands Politi sagerne nærmere.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk