Årets vildeste brugtkøb: Lamborghini med 2.500 hk til salg

Underground Racing Lamborghini til salg

Leder du efter en brugt bil lidt udover det sædvanlige?

Hvis du går rundt og er rigtig træt af, at alle vennernes biler er hurtigere end din egen, så er her årets bedste bud på en anderledes bil, der ikke kommer til at sakke bagud.

Det kræver bare lige, at du vinder i Lotto først. Og lærer en synsmand rigtig godt at kende, hvis du skal have plader på den.


Der er tale om en Lamborghini Gallardo LP 560, men ikke en helt standard version. Den er ombygget af Underground Racing fra USA, og det betyder to store turboladere på den i forvejen brutale V10-motor.

De fortæller, at den yder op til 2.500 hk med racerbenzin. Hele motoren og drivlinjen er tjekket og finpudset for under 1.000 km siden, så den skulle stå i perfekt stand.

Listen af dele, som er eftermonteret på bilen, er vanvittig lang, og du kan se det hele i annoncen. Bilen koster 1.850.000 kr. + shipping og afgifter.

Klik HER for at se annoncen!

Og skriv lige til os, hvis du køber den!

Underground Racing Lamborghini til salg Underground Racing Lamborghini til salg Underground Racing Lamborghini til salgKasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk