Reklame:

Årets sidste Boosted Tour i Holbæk: Fede biler og vilde tilbud

Vi er klar til årets sidste Boosted Tour. Custom Audio er også klar med spandevis af tilbud på lyd-grej til din bil.

Sæsonen for biltræf er ved at nærme sig sin afslutning, og derfor glæder vi os på Boosted-redaktionen ekstra meget til onsdag den 18. september, hvor årets sidste Boosted Tour afholdes.

Det sker ved Custom Audio på Lundemarksvej 23 i 4300 Holbæk. Så skynd dig at få pudset bilen og saml nogle gutter eller gutinder og styr bilen mod Vestsjælland. Træffet varer fra kl. 16 til 20.

I Boosted-standen er det muligt at købe lidt godt til ganen i form af franske hotdogs og sodavand, og inde i butikken hos Custom Audio er der kvalitets-guf for ørerne. De er nemlig nogle af de mest nørdede specialister indenfor lyd – både til bilen, hjemmet og båden.

Denne dag har de inviteret flere fantastiske demobiler til at fremvise, hvad de kan, når vi snakker bilstereo. Også flere EMMA-biler kan opleves på dagen. Indenfor i forretningen demonstreres nogle af de fineste hifi-systemer, du kan forestille dig. Kig ind og oplev lyd som aldrig før.

Reklame:


Og står du og mangler noget fin lyd til din egen bil, så har Custom Audio en lang række vilde tilbud klar. Herunder kan du se nogle få af dem – se resten her!

Vi glæder os til at se jer alle onsdag den 18. september fra kl. 16 til 20 på Lundemarksvej 23 i Holbæk.

Tilmeld dig FB-begivenheden her!

 


Reklame: