Åndssvagt bredt – her er Liberty Walks bodykit til Supra Mk.V

Efter et smugkig tidligere på året er den vilde japanske karosseribiks nu klar til at løfte hele sløret for deres superbrede Supra-kit.

Du har ét valg. Okay, faktisk har du to. For du kan sagtens fås Liberty Walks nye Supra-bodykit i glasfiber. Men hvorfor skulle du dog det, når nu det fås i kulfiber?

Præcis! Det betyder nemlig, at pakken, når den lander fra Japan, indeholder alt fra den gigantiske spoiler, canards, diffusor og gigantiske overfenders i det fjerlette materiale.

Svært at sige nej til – vi ved det. Også fordi der ikke er ‘mere’ end 1.100 dollars forskel på prisen, skulle du vælge kulfiberudgaven. Ikke fordi det i dig selv er nogen billig løsning. Du skal nemlig stadig have 15.950 dollars op ad lommen. Det er godt 100.000 danske kroner.


Og så skal du selvfølgelig lige have bilen til det først.

Det er ikke alt
Langt fra faktisk. For Liberty har selvfølgelig et hav af muligheder på listen med ekstraudstyr. Det inkluderer kølerhjelmen i kulfiber og luftundervognen.

Sidstnævnte skal du slippe 8.000 dollars for.

Motoren rør Liberty Walk ikke ved. Til gengæld spiller det så ingen rolle, om du rocker den ‘store’ sekscylindrede model eller den mindre to-liters med fire propper.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af den vilde japaner.


Reklame: