ÅH NEJ! Sjælden Pagani smadret… igen!


Denne off-off Pagani Huayra har levet et særdeles hårdt liv. Bilen med tilnavnet ‘Pearl’ er nu for anden gang siden leveringen i 2016 smadret i en trafikulykke.

Du er selvfølgelig verdens bedste bilist. Men når der også er andre på vejene, er ulykker uundgåeligt. Og at en ulykke sjældent kommer alene er denne hundedyre Pagani Huayra ‘Pearl’ et skræmmende godt eksempel på.

Desværre.

Første gang, bilen var involveret i en trafikulykke, var i juli 2016 i Paris. Altså bare et par måneder efter leveringen til den første ejer. Her fik Pagani’en et ordentligt tryk i bagenden, men det kunne heldigvis repareres på fabrikken i Italien.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Spørg os ikke om den værkstedsregning.

Nu har bilen så været uheldig.. igen! Denne gang i Saudi Arabien. Og ud fra videoer at dømme befandt Pagani’en sig i noget af en trafikprop på en motorvejsstrækning, da den røg op i røven på en Porsche Cayman GT4.

LÆS OGSÅ: Youtuber har smadret farmands Pagani Huayra

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Tal lige om en bil, der har det hårdt, hva’?

Heller ikke her tør vi komme med et bud på mekanikerregningen. Men vi håber, at ejeren har en god forsikringspolice på bilen. Det får han brug for.

Sådan ser Huayra “Pearl” ud… når den altså ikke er involveret i trafikulykker

Når det så er sagt, er Pearl fik lidt mere end ‘bare’ en special-bygget Huayra. Bilen var nemlig det første ‘one-off’ af modellen, som Pagani byggede. Siden er roadsteren Supernova kommet til.

Det samme er skrigeren Huayra R, hvis seks-liters AMG-udviklet V12-motor tager 9.000 omdrejninger.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk