Åh nej! Her pløjer Mustang direkte ind i menneskemængde


Hvis der er én Ford-model, der globalt set efterhånden har et noget blakket ry, må det være Mustangen. En bil der tilsyneladende elsker mennesker lidt for meget.

Det var egentlig et Lamborghini-arrangement afholdt af en lokal forhandler i Florida, USA, sidste lørdag. Men da denne Ford Mustang valgte at blande sig, løb den med hele opmærksomheden

Eller rettere: det gjorde chaufførens ringe evner bag et rat. Med tanke på en gammel Natholds-klassiker kunne man fristes til at sige ‘ikke så meget speeder’. Men det er lige, hvad Mustangen får.

LÆS OGSÅ: Bilforhandler afsløret i DR-program – trækker ‘brokkebøder’ tilbage

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den får straks bilen til at smide baghjulene rundt, hvilket overrasker føreren, som ikke får korrigeret, da bilen sætter kursen mod en række personer i vejkanten. I hver fald ikke i tide.

Øjeblikket efter ses det hvordan flere personer falder til jorden, før Mustangen stopper lige foran en række parkerede Lamborghinier. Ud af bilen springer straks to meget unge mænd.

Ifølge mediet WFLA blev ingen af de ramte efterfølgende sendt på hospitalet, men mindst én skulle have fået en ankelskade. Politiet efterforsker stadig sagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk