Åh nej: Engelsk GT-R-værksted brændt ned

R2wN-hOlRCefd5RI5I4uHg

En massiv brand har ødelagt alt hos Skyline/GT-R-specialisterne fra RB Motorsports i Wigan, England

For fans af japanske performance-biler fra Nissan stod fredag eftermiddag på choklæsning.

Til sine mere end 29.000 Facebook-følgere kunne RB Motorsports, et special-værksted for Skyline/GT-R-modeller, med beklagelse nemlig meddele, at 99% af værkstedet i den engelske by Wigan er brændt ned.

Det inkluderer kundebiler, som – at dømme ud fra billederne – ikke står til at redde.


I statusopdateringen skriver RB Motorsports blandt andet

… Som flere har kunne læse på de sociale medier, har der været brand på vores værksted. Der er stadig usikkerhed angående det fulde skadesomfang, men som det tydeligt fremgår af billederne, er 99% af alt ødelagt.. inklusiv kundebiler som vi er mest kede af gik til….

INGEN TIDSHORISONT FOR GENÅBNING
Heldigvis er der kun tale om materiel skade. Ingen personer er således kommet til skade, under hvad der ligner en meget voldsom brænd.

RB Motorsports skriver endvidere, at man er meget taknemmelig for alt den hjælp og støtte, virksomheden har modtaget. Det fremgår da også, at værkstedet vil genopstå af det, der nu blot er en bunke forkuldet jern og aske.

Hvornår det sker, er der dog ingen tidshorisont på, lyder det. Dog lover RB Motorsport opdateringer, lige så snart der er nyt.

Du kan læse den fulde statusopdatering fra RB Motorsports her.

Før branden var RB Motorsport forhandler af både performance-og standard-dele til Nissan Skyline/GT-R-biler. Ligesom man tilbød vedligeholdelse samt ombygninger af de ikoniske køretøjer.

SE BILLEDERNE AF BRANDENS HÆRGEN HERUNDER
BNElJ8p5Q56VyJAXuN1LlA


Reklame: