90’er-Polo med VR6-motor søger ny ejer


Motoren fandtes samtidig med modellen – alligevel fandt en VR6-motor vej aldrig vej ned i Volkswagen Polo 6N – officelt altså.

Den ser temmelig ordinær ud. Og du skal da også kigge under hjelmen, for at finde denne Polos partytrick.

VR6-motoren er nemlig ikke nogen Volkswagen selv lagde i, da bilen var ny i 1999. Det er i stedet blevet gjort af nogen, efter at bilen forlod fabrikken i sin tid for 22 år siden.

Bilen vejer under et ton og nyder altså godt at de tæt på 190 hestekræfter, som den 2,9-liters VR6-motor har. Men… Der er tilsyneladene ingen som vil kendes ved Polo’en.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Lige nu er står den til salg på Ebay, men det har den faktisk gjort før. Senest for et år siden, hvor ingen dog bed på. Og dengang var bilen tilmed billigere, end den er nu.

4.750 pund forlangte sælger den gang. Det svarer til lige knap 42.000 danske kroner. Nu mener samme sælger, at bilen skal koste 6.990 pund eller knap 62.000 danske kroner.

Om det så er fordi et service – hvor topstykket, kæden og koblingen er blandt de nye dele – skal vi ikke kunne sige. Men nyt er det i hvert fald, hævder sælger.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk