800 hestes V10-tagboks til salg: Jon Olsson sælger sin vogn

yto2ontzoji6imlkijtpojezntayndy7czoxoij3ijtpojmymda7czoxoijoijtpojmymda7czoxoijjijtpoja7czoxoijzijtpoja7czoxoijrijtzojqwoii3mzdinju2zmrmyzjmntjmnji2ngfjodrlntg2ywzkm2vintg0owi5ijt9

Den svenske skisportsstjerne har sat sin Lamborghini med tagboks og det hele til salg – og den er faktisk ikke så dyr

Først solgte han sin vanvittigt fede Audi RS6 til en køber i Holland, så græd hele bil-verden, da det 1.000 hestes monster blev stjålet og futtet af.

Men Jon Olsson? Jo, han kom igen! I marts sidste år kunne han vise de første bygge-billeder af sin nyindkøbte italienske, ti cylindrede Lamborghini Huracán LP 610-4. Læg syv måneder til og Olsson kunne i oktober vise det færdige resultat frem.

+800 HESTES TAGBOKS TIL SALG
Næsten som en selvfølge røg samme bil-verden endnu en tur på røven, da bilen stod færdig. I sit ‘vanlige’ vanvid smed Olsson en tagboks på toppen. Man er vel fra et land, hvor det sner?

Huracán har fra fabrikken i Sant’Agata 610 hestekræfter og firehjulstræk. Det blev ændret til et tal godt syd for 800, da en kompressor fra VF Engineering kom til.

Noget de fleste vel sagtens kunne vende sig til. Men ikke Jon tilsyneladende. Svenskeren har nemlig sat den brutale tyr til salg, Og prisen? Tja, pengene, smides i en bil, kommer aldrig igen. Og det må Olsson være indforstået med.

Langt over 100.000 euro er formentlig smidt efter diverse dele, men den svenske sportsmand forlanger ‘blot’ 250.000 euro for sin Lamborghini.

skaermbillede-2016-09-28-kl-15-37-58

FÅ DET HELE MED: KØB DIN AUTO SHOW-BILLET NU – 40 % rabat – brug koden: 1maj!

HVAD FÅR DU SÅ? 
Jon Olsson har faktisk brugt bilen som ‘hverdagsvogn’ fra hans residens i det mondæne Monaco. Men nu skal noget med fire sæder til, skriver Olsson på sin Instagram-profil . Med Akrapovic-udstødning, KW-undervogn, en helveds masse kulfiber og nogle klepperter af keramiske bremseskiver har den kompressorfodrede tyr tilbagelagt 3.800 kilometer.

Den er jo ikke engang kørt til! Og du får en bil, hvor 0-100 er en ligegyldig faktor. 100-200 km/t er derimod ovre på beskedne 5,3 sekunder. Ja tak!

SE DYRET I GALLERIET HERUNDER

jon-olsson-huracan-5


Reklame: