8 fede retrofælge til din slæde


Kan du heller ikke blive enig med dig selv om, hvilket alusæt, der skal på din bil næste sæsonen? Vi har søgt inspiration i ‘dengang’ og kommer med ti fede bud.

Vi skriver november 2020, lige om lidt sætter vinteren ind, og så vil vi snakke sommerfælge? Bare rolig! Der er en mening med galskaben.

Det er nemlig nu, du skal bruge tiden på at finde det helt rigtige sæt. For ja, nyt alu er fedt. Det er den nemmeste måde, du kan forandre din bil på. Men det er ikke noget, du har lyst til at spekulere på, når du står og skal bruge dem.

Så hellere få sættet hjem i god tid. Men har du ligesom os fortabt dig i alle mulighederne, er det bare om at hænge på her.For der er mange fede designs at vælge i mellem fra dengang, ‘far var pige’. Lad os bare komme i gang,

Nej, vi siger det ikke, ‘bare fordi det lyder godt’. Der er helt ærligt noget absurd fedt over Mercedes Monoblock II. De sad og sidder selvfølgelig virkelig godt på en Mercedes W124 eller S124 som her. Men vidste du, at Mercedes af i dag faktisk har ladet sig inspirere af dem selv? Den er god nok, du kan få din AMG GT 4door med Monoblock-hjul.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se næste hjulNæste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk