8 fede biler købt af youtubere, og hvorfor vi aldrig får råd

Sam Seen laver godt med penge på youtube. Han har lige byttet sin Alfa 4C ud med en Jaguar F-Type V8

Når man arbejder som motorjournalist i Danmark skal man virkelig tage sig selv nærmest masochistisk hårdt i nakken, for ikke at være misundelige på folk, der triller i virkelig fede slæder, for det gør vi som oftest ikke selv. Øv, øv, øv..

HUSK: Tegn abonnement på 3 måneder af Boosted Magazine for bare 99 kr. Klik her!

Og faktisk behøver du ikke være motorjournalist eller biltosse for at være mere end respektabelt klædt på, når det kommer til biler. Nej, du kan såmænd “nøjes” med at være “youtuber”. Altså bare du ikke bor i Danmark. For her er bilerne både dyre og befolkningsantallet for lille til, at nogen (youtube) vil betale dig grandiose summer for noget som helst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Der er findes alligevel en god del mennesker, der har været heldige og tjent kassen på at lave videoer. Og sådan er det! Se bare dette galleri. Det er ok at blive misundelige. Det er vi også.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk