79-årig standset – både nummerpladerne og kørekortet manglede

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Det var en anmeldelse fra en anden bilist, der mandag i denne uge fik Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi på sporet af en 79-årig mand fra Rødby.

Alder er ingen undskyldning for ikke at følge færdselsloven. Det blev en 79-årig mandlig bilist fra Rødby mindet om, da han mandag i denne uge blev stoppet af en patrulje fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

Forinden havde en anden bilist kontaktede politiet, fordi en bil kørte rundt uden nummerplader. Desuden, mente anmelderen, så bilen noget ramponeret ud. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

Da en patrulje fik kontakt til den pågældende bil, viste den 79-årige mand sig at sidde bag rattet. De manglende nummerplader blev dog hurtigt blot ét af mandens problemer. For han havde hverken kørekort eller nogen forsikring på bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Manden blev derfor sigtet for at køre i frakendelsestiden, ligesom han kan regne med at høre for både de manglende nummerplader og forsikringen. Er det første gang, den ældre mand bliver stoppet, koster det ham en bøde på 7.000 kr. Snuppes han tre gange i alt, kan politiet beslaglægge bilen.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk