Annonce:

Skatterådet – så meget stiger kørselsfradraget næste år

Skatterådet besluttede torsdag at række de danske bilister verdens mindste lillefinger. Både kørselsgodtgørelse befordringsfradraget stiger næste år.

Det er på grund af de stigende benzin- og dieselpriser, at Skatterådet besluttede at komme de danske bilister, som pendler til og fra arbejde. Både kørselsfradraget og kørselsgodtgørelsen bliver fra 1. januar nemlig sat op. Det oplyser Skattestyrelsen i en pressemeddelelse.

Godt nok er det noget nær verdens mindste lillefinger, som rækkes til bilisterne. Det er nemlig bare 3 øre, det drejer sig om. Kørselsfradraget går fra 2,16 kr. til 2,19 kr. pr. kilometer. Altså for den kørsel mellem arbejde og hjem som ligger over 25 men under 100 kilometer. For kilometer derover er satsen 1,10 kr. fra det nye år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Tilbage i april 2022 regulerede vi i Skatterådet ekstraordinært satserne på grund af uforudsete stigninger af benzinpriserne, og nu hæver vi igen satserne for 2023, siger formand for Skatterådet Jane Bolander i pressemeddelelsen.

Kørselsgodtgørelse, som man kan få ved at benytte egen bil de første 20.000 kilometer om året, stiger også. Igen med tre øre. Nemlig fra 3,70 kr. til 3,73 kr. pr. kilometer.

 


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler