Annonce:

Nu kommer filmen om Lamborghini

Den har været undervejs siden 2015 – men nu rammer filmen om Ferruccio Lamborghinis liv biograflærrdet.

Ingen af dem er her mere. Men da de levede, var rivaliseringen mellem Enzo Ferrari og Ferruccio Lamborghini blandt de største i Italien. Snart får de to herre hver deres Hollywood-film.

Nu er traileren til fortællingen om Ferruccio Lamborghinis liv blandt biler klar. Du kender allerede historien. Lamborghini var pjattet med Ferraris gadebiler, men gearkassen var noget hø, mente Lamborghini.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det faldt bestemt ikke i god jord, og – ja, det er godt nok. Det blev faktisk startskuddet til  rivaliseringen mellem de to mærker. En rivalisering som stadig foregår i dag. Og endda helt åbentlyst. Senest har Ferrari købte en Lamborghini Hurracan STO.

Og i sommer var det omvendt, da Lamborghini uden at skjule det testede en Ferrari SF90.

Får premiere lige om lidt
Men vi skal altså noget længere tilbage i historien for at finde afsættet for den kommende film ‘Lamborghini: The Man Behind The Legend’. Faktisk helt tilbage til dengang Lamborghini var et traktormærke.

Filmen har været undervejs siden 2015. Men produktionen måtte stoppe flere gange. Blandt andet fordi skuespillerne, som skulle have portrætteret både Enzo Ferrari og Ferruccio Lamborghini – Antonio Banderas og Alec Baldwin – blev udskiftet undervejs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Premieredatoen er sat – i hvert fald i de amerikanske biografer – til 18. november. Altså i år.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler