Annonce:

Det kalder vi en hybrid – Monster AMG har næsten 1.000 hk

Før AMG One var AMG GT 63 S 4MATIC+ E Performance den vildeste Mercedes med nummerplader – her er det lige før, billedet vender igen.

Den vildeste Mercedes med nummerplader er uden tvivl AMG One. Men på grund af antallet af prisen – og prisen for den sags skyld – er det kun ganske få, der nogensinde kommer i nærheden af sådan én.

Så er det straks lidt nemmere at komme bag rattet af en AMG GT 63 S 4MATIC+ E Performance. Langt navn vi ved det. Og til en pris fra 3,77 mio kr. på danske plader er den ikke ligefrem billig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men i modsætning til AMG One er den en ren foræring. Altså med vanvittige 843 hestekræfter. Men det kan blive vildere endnu. Det har Opus netop bevist. Den tyske tuner har fået 952 hestekræfter uden af den 4-liters V8’er.

Altså kun knap 100 hestekræfter færre end monsteret AMG One. I den enorme 4-dørs flyder er 0 til 100 km/t er overstået kapitel på 2,7 sekunder. Mens det går fra 100 til 200 km/t på bare 5,8 sekunder.

Og når først man kan præstere den slags, er en topfart på 321 km/t nærmest legende let. Sådan ser det i hvert fald ud i videoen herunder.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler