Tuner bygger Charger med 1.000 hk – så meget kulfiber har vi ALDRIG brugt før

SpeedKore har gjort det før – skabt en vanvittig Dodge Charger. Denne her har 1.014 hestekræfter og krop af kulfiber.

Indrømmet, du får den ikke gratis. Du får den heller ikke smidt i nakken. Her er det fuld pris eller ingenting. Men for dem, der har råd, har denne Charger 1.00 hestekræfter og en karosseri i kulfiber. Og det er faktisk ikke første gang, at SpeedKore har kastet sig over 60’ernes måske mest ikoniske muskelbil. De har blandt andet bygget en til komikeren Kevin Hart.

Hellraiser, som den bil hedder, yder også 1.000 hestekræfter. Bilen her har fået navnet Hellucination. Med custom-udstødning og kompressor er der en pokker masse liv i den enorme, 7-liters V8’er. Samtlige hestekræfter skal i øvrigt gennem en 8-trins automatgearkasse fra ZF som også skal håndtere 1.288 Nm!

Reklameblok:Og så er der karosseriet. Faktisk siger SpeedKore, at de aldrig har brugt så meget kulfiber før. Under de 19″ hjul, som faktisk måler 20″ på bagakslen, er der blevet plads til et par hidsige Brembo-skiver. Hvem der har bestilt – og betalt – for arbejdet, forbliver en hemmelighed.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk