6.000 kroner: Så er BMW M2 bedre end M4


BMW M2 er lillebror i M-rækken i München. Eller det troede vi i hvert fald, lige indtil tyske Speed-Busters sendte deres nyeste chip på markedet.

LÆS OGSÅ: NU FÅR PAUL WALKERS FAMILIE ENDLIGE HANS STÅJLNE BILER HJEM

Den lille M’er har nemlig den klare fordel, at den vejer noget mindre end storebror M4. Til gengæld må den nøjes med 395 hestekræfter og 465 Nm fra den tre-liters, turbodrevne rækkesekser. M4 har 425 hk og 550 Nm klar til højre foden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

Speed-Busters har dog lavet en smule om på den rækkefølge ved at give den lille ‘baby-M’er’ en chiptuning. Det betyder 426 hk og et astronomisk moment på 619 Nm plus en hævet topfart, der først mister pusten ved 290 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND PROFFESIONEL DEWALT SLAGNØGLE

Og prisen? 800 euro, eller hvad der med dagskursen på euro svarer til lige i underkanten af 6.000 danske kroner. Lægges de penge til den danske listepris på 938.400 kroner, så har du stadig sparet over 600.000 kr. i forhold til det at købe en M4, og det er altså med afgift!

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk