56-årig mister kørekortet – men staten skal betale for det


En 56-årig mand er ved Retten i Helsingør dømt for ni færdselsforseelser. Det koster ham blandt andet kørekortet. Men staten kommer også til at betale.

Det var en sag, der trak i langdrag, som nu har fundet sin afslutningen ved Retten i Helsingør. Her sad en 56-årig mand fra Københavnsområdet tiltalt for lidt af hvert, når det kommer til overtrædelser af færdselsloven.

Helt præcist drejer sagen sig om ni forhold i en periode fra 2019 til 2021, som manden nu er dømt for. Men fordi sagen har haft svært ved at komme for retten, skal staten nu betale sagsomkostningerne.

Det selvom den 56-årige både er kendt skyldig og har modtaget dommen. Han er blandt andet dømt for at ‘grove overtrædelser af hastighedsgrænsen på Helsingørmotorvejen og hasarderet vognbaneskift’. Det skriver Helsingør Dagblad.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Det er ifølge mediet ikke første gang, at manden er på kant med færdselsloven, og denne gang løb den samlede bøde op i 21.000 kr. Manden har blandt andet overtrådt færdselsloven i en Range Rover, en Audi A4 og en ikke mere præcist angivet BMW.

Ud over bøden måtte manden også vinke farvel til kørekortet. Det har han dog allerede måtte undvære i en rum tid. Det har nemlig været inddraget siden sidste sommer.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk