53-årig motorcyklist sendt i fængsel – politiet tog motorcyklen

En 24-årig mand og dennes 67-årige far skal begge i fængsel, efter at den 24-årige kørte med kokain i blodet. 
Foto: Rigspolitiet

En 53-årig motorcyklist måtte tirsdag aften i denne uge aflevere sin motorcykel til Nordsjællands Politi, der i øvrigt sendte ham bag tremmer.

En 53-årig motorcyklist har hverken sin frihed eller sin kværn længere. Tirsdag aften i denne uge kl.19.16 blev han nemlig stoppet af en patrulje fra Nordsjællands Politi. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

Motorcyklisten havde, skriver politiet, under sin køretur overskredet færdselsloven flere gange. Ligesom han fremstod påvirket af stoffer, da ordensmagten fik ham stoppet. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Resultatet af en blodprøve skal nu afgøre, om der er hold i politiet formodning.

Narko var dog ikke motorcyklistens eneste hovedpine den aften. Han blev nemlig også stoppet uden kørekort og det endda i frakendelsestiden. Og da det er sket flere gange, tog politiet motorcyklen med sig. Den er nu beslaglagt, og afventer en dommers ord for om den kan konfiskeres.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Motorcyklisten blev dog ikke løsladt efterfølgende. I stedet blev han sendt bag tremmer. da han i forbindelse med en anden sag er efterlyst til afsoning.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk