5 vilde bil-rekorder


Der findes rigtig mange imponerende og endnu flere meget underlige verdensrekorder. Her har vi samlet fem af de mest unikke, når det drejer sig om biler.

Kender du til flere underlige bil-rekorder? Så smid os et link på vores FB-væg lige her!

Verdens laveste bil
Blot 45,2 cm måler verdens laveste – og stadig kørbare – bil fra jorden til bilens højeste punkt. Den kaldes Mirai og er fra The Automobile Engineering Course of Okayama Sanyo High School i Japan. Bilen drives af seks batterier.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Verdens længste drift
Johan Schwartz fra BMW Performance Driving School satte ny rekord i længste drift i en BMW M5 den 11. maj sidste år. Han kørte sidelæns 51,27 miles i træk. Det er 82,52 km! Men alligevel lidt fesent, når det ‘bare’ er på en glatbane.

Se vores reklamer:


Har du husket at tegne abonnement på Boosted Magazine? Du gør det lige her!

 

Verdens længste balancering af bil på hovedet
Her har vi fat i én af de rigtig mærkelige. John Evans har balanceret en Mini på hovedet i 33 sekunder. Noget, som enhver rigtig mand selvfølgelig bør kunne…

 

Verdens tætteste parkering
At have rekorden for den tætteste parallelparkering er en eftertragtet titel. Lige i øjeblikket har en kineser rekorden med blot 15 cm luft samlet set til bilerne foran og bagved! Navnet er Han Yue.

 

Verdens længste limbo skating under biler
Vi slutter med den mærkeligste rekord nogensinde. Limbo skating under biler gider vi ikke engang forklare – det skal ses! Det er knægten Rohan Kokane fra Indien, der ruller 38,68 meter under 20 biler. Se den!

Har du husket at tegne abonnement på Boosted Magazine? Du gør det lige her!

Flere artikler og reklamelinks:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk