5 ting du – måske – ikke vidste om biler


Hvorfor kører nogle Porscher rundt med nummerpladen ‘S:GO’, hvordan kan du kende en BMW M-bil fra en almindelig Bimmer? Her har vi samlet ti måske knap så kendte facts fra bilernes verden.

Som den bilentusiast du er, kan du sikkert dine facts. Også helt ned i de små detaljer. Ja, du har ganske givet et favoritmærke, hvor du kan hele modelrækken og mere til.

Så her har vi forsøgt at samle de facts, som ikke lige hænger i toppen af et hvert forum. Som du selvfølgelig har trawlet igennem i din jagt på viden.

De facts du skal et par siden hen og et par trådssvar ned for at finde. Hvis da ikke du skal helt ned i noget så oldschool som en trykt bog for at finde dem.Så lad os bare komme i gang!

Hvorfor står der “S:GO” på nogle Porsche-nummerplader?
Ser du en Porsche med en nummerplade, der begynder med “S:GO”, drøne forbi dig, kan du være sikker på, at du lige er blevet overhalet af en journalist. Eller en af Porsches pressemedarbejdere.

Biler med “S:GO”-nummerplader er nemlig en del af den flåde, som Porsche låner ud til journalister (når de spørger pænt, red.)

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk