5 ting du måske ikke vidste om Audi


Logoet består af fire ringe, og du kan ikke sige navnet uden at tænke ‘quattro’ – men hvad gemmer Audi ellers på af spændende sager? Det finder vi fem svar på her.

Vi elsker bilfabrikkerne. De giver os noget at leve af, men fremfor alt gemmer de næsten allesammen på uendelig mange fede historier. Her tager vi et nærmere kig på Audi.

Men vi har faktisk allerede beskæftiget os med konkurrenten BMW – her er 20 ting, du måske ikke vidste om den bayerske mastodont.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: 5 ting du – måske – ikke vidste om Volkswagen

Lad os komme i gang med Audi-listen.

De dyreste ringe til dato -… er 19 år gamle

Den dyreste Audi til dato er fra 2003. I hvert fald den dyreste Audi der nogensinde er solgt. Vi hentyder selvfølgelig til Le Mans Concept, der blot et par år senere skulle blive til R8-modellen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Konceptbilen, som Audi viste frem på Frankfurt Motor Show med 620 hestekræfter fra en 5-liters V10-motor, solgte fabrikken siden for svimlende 5 millioner dollars. Det er to million mere end den næstdyreste Audi nogensinde – nemlig Avus Concept fra 1991.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk