5 lækre ting til din bil – store som små

Biler er ikke bare en hobby – det er en livsstil, og den livsstil hylder vi her, hvor vi kommer med et bud på 5 uundværlige genstande til din bil. Vi kommer både forbi de store og lidt tungere elementer af bilen, som koster lidt penge, men vi kommer også rundt om de små gadgets, som gør kørslen en smule mere effektiv og sjov. Der vil sikkert være nogle ting, du kender til. Men der vil helt sikkert også være noget, du ikke har hørt om før.

Har du styr på dine dæk?

Vi skal skifte dæk hvert halve år, når vi går fra sommerperioden ind i vintermånederne og omvendt. Det kan godt være en smådyr fornøjelse, og for mange førstegangskøbere er det en post, man lidt glemmer i sit regnskab. Generelt er der mange ting, man som ny bilejer ikke lige har taget højde for, men som overrasker en. Derfor er det en god idé at lave et regnskab, inden man får en bil, så man er sikker på, at man har råd til det hele.

Men der findes heldigvis en løsning for dig, der gerne vil have dæk til de billigste penge muligt. På daekleader.dk sammenlignes dækpriserne for dig, så du ikke skal betale overpris på værkstederne, når de står med en ”fantastisk” løsning til dine behov. Du kan ligeledes finde helårsdæk, så du faktisk slet ikke skal skifte dæk to gange om året.

Undgå bøder og uheld med Saphe

Saphe er en lille elektronisk dippedut, man sætter i forruden, og som afgiver lyde og lys, når der er en fotovogn forude. Den melder ligeledes ind, hvis du er i nærheden af uheld. Uanset om der er fotovogn eller uheld forude, giver det en anledning til lige at køre 10 kilometer langsommere for at være på den sikre side.

Enheden fungerer på den måde, at man melder ind, når man ser en fotofælde eller et uheld. Den er altså komplet brugerstyret og afhængig af, at folk melder ind, når de kommer forbi disse ting på vejene.

Kør og snak i telefon samtidig

Du har måske allerede en mobilholder, men hvis du ikke har, kan det ikke anbefales nok, at du anskaffer dig en, hvis du gerne vil modtage opkald under din kørsel. Det kan være særligt vigtigt på længere ture, hvor du muligvis modtager adskillige opkald, men ikke har mulighed for at tage telefonen, fordi den ikke er håndholdt.

Du kan risikere alvorlige bøder, hvis du bruger din telefon, mens du kører bil.

Skift til nye lækre fælge

Denne er måske ikke så praktisk, men hvis du er en ægte Brian, så er dette ren leg for dig. Vi elsker lækre fælge, og der er ikke noget bedre end at cruise gennem byen med alt toptunet og med lækre nye fælge på bilen.

Der findes et væld af farver og nuancer, og du kan både gå med de helt skinnende alufælge eller noget lidt mere mat og matteret materiale.

Hækspoiler til fremvisningen

I forlængelse af ovenstående kommer en hækspoiler, der uden tvivl er det ultimative grej til din Brian-bil. Igen har vi at gøre med en løsning, som er mere æstetisk end praktisk, men det ser bare vanvittigt fedt ud. Skal du på udstilling med bilen, og vil du gerne signalere ræs og høj fart, kan du hive mange point hjem på denne løsning til bagenden af din bil.