5 franske ting vi danskere elsker

frankrig paris renault

Franske fristelser – dem er der nok af. Hvem tænker ikke på mode, Claude Monets åkander og eksklusive forretninger? Eller på smagfuld middelhavskost med delikate, dugfriske urter, dejlige oste og liflig vin?

Ligesom inden for mode og mad, har franskmændene traditionelt være førende på en række andre områder. Ikke mindst når det kommer til biler. I denne artikel kan du læse mere om fem udvalgte franske ting, som vi danskere ikke kan stå for

Reklameblok:1: Renault: Den mangfoldige, franske superbil

Frankrig har en fornem historie, hvad angår bilproduktion, og er især kendt for innovativ teknik, forførende og banebrydende design.

Ikke mindst Renault har været førende i denne udvikling. Her er alt – fra den lille daglige pendlerbil, til praktiske 5-dørs familiebiler, stationcars og eksklusive vogne i limousineklassen. Alt sammen pakket ind i lækkert præcisionsdesign, gode materialer og velafprøvet teknik.

Ikke underligt, har Renault da også altid været et populært mærke i Danmark. Kvaliteten og designet går hånd-i-hånd med den danske stil og hverdag.

Du finder let en god Renault forhandler i Danmark, hvor du kan modtage rådgivning om valg af den perfekte bil for dig. Dermed er vejen gjort let, for at kunne finde den drømme-Renault der lige passer til behovet.

2: Skønhedsprodukter – fransk kvalitet tilgængeligt i Danmark

Der har i en meget lang årrække været tradition for at fylde kufferten med skønhedsprodukter, når man rejste fra Frankrig og tilbage mod Danmark. Dette har været en trend for makeupartister, skønhedsredaktører og endda ganske almindelige turister.
Der er noget helt særligt ved produkter, og nu kan man heldigvis finde mange af dem på det danske marked.

3: Sproget – fransk bliver mere og mere populært

Nu skal det hele jo ikke handle om materielle goder, der er faktisk mange andre ting, som vi danskere elsker ved Frankrig. En af disse ting er sproget. Flere og flere studerer fransk på gymnasiet og andre uddannelser, og det er faktisk ret fornuftigt. En undersøgelse har vist, at fransk er et af de sprog, der kommer til at gennemgå den kraftigste udvikling. Derfor vil der i år 2030 være over én milliard mennesker, der taler dette smukke og romantiske sprog

4: Mad og vin – Danskerne elsker at smage på Frankrig

Frankrig har altid været et populært rejsemål for personer, som elsker kulinariske oplevelser. Her findes der store og berømte vindistrikter – som for eksempel Champagne, og der er en bred enighed blandt danskerne om, at Frankrig er en af de bedste vinproducenter i verden.
Maden er kultiveret og elegant samtidig med, at der er mulighed for at forsimple en lang række af madoplevelser, hvilket gør deres madscene mangfoldig og elsket af mange.

5: Paris – Danskernes foretrukne sted for romantik

Mange danskere vil stadig påpege Paris, som et af de mest romantiske steder på denne jord. Derfor har byen Paris fået femte pladsen på denne liste over franske ting, som danskerne elsker. Så ligegyldigt om du er vild med biler, skønhedsprodukter, mad, vin eller sprog, kan du uden tvivl finde et par ting at elske ved dette skønne land.