Reklame:

5 bilister mistede kørekortet i Holstebro – nu fortryder politiet

Tirsdag i denne uge mistede fem bilister kørekortet på Viborgvej i Holstebro. Men nu trækker politiet sigtelserne tilbage. 

Til TV Midtvest fortæller 61-årige Bent Jensen, at han var en af de fem bilister, der tirsdag kørte ‘så stærkt’ på Viborgvej ved Holstebro, at han stod til en betingede frakendelse af føreretten.

Men nu, viser det sig, har politiet trukket sigtelserne i land. Det viser sig nemlig, at politiets arbejde på stedet ikke er gået helt efter bogen. Skiltningen på stedet er nemlig mangelfuld. Og så kan politiet hverken frakende Bent Jensen eller nogle af de andre bilister kørekortet. Heller ikke betinget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Vi kan konstatere, at afstanden fra kanten af undertavlen, hvor der står 50 kilometer i timen, er under en meter i højden fra jordoverfladen, og det betyder, at skiltningen ikke er opsat korrekt. Og det skal selvfølgelig komme borgeren til gode, fortæller Jørgen Christensen, der er politikommissær og leder af afdelingen for operativ færdsel, til TV-stationen.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?