5-årig entusiast skrev til alle bilfabrikker – så gjorde de noget fantastisk!


Bilentusiaster findes i alle aldre. Det er blot seks-årige Patch Hurty et levende bevis på.

Lige siden Patch Hurty ytrede sine første ord, har det for den lille amerikanske gut på nu seks år drejet sig om biler, biler og så lidt flere biler.

I hvert fald hvis man spørger hans mor, Lindsay. I 2018 fandt hun et emblem fra en Ford. Det gav hun til sin allerede dengang bilinteresserede søn.

Knægten lod det dog ikke være ved Ford-ovalen. I stedet gik han i gang med at sende alle bilfabrikanter, som solgte eller havde solgt biler i USA, breve. Det skriver CBSNews.Om Patch har et yndlingsmærke, skal vi ikke kunne sige. For at han samler glædeligt på alle emblemer!

I de brevet spurgte en meget høfligt formuleret Patch:  “Jeg spekulerer på, om I måske har nogle emblemer tilbage? Det vil være en drøm, der går i opfyldelse for mig, hvis jeg kan samle alle bil-emblemer”, skrev den på det tidspunkt fem-årige Patch Hurty.

Og det til alle de bilfabrikker han kunne komme i tanke om. Også dem der ikke længere eksisterede.

Brev fra BMW, VW, Jeep og mange flere
Og undvære lidt emblemer kunne de. Bilfabrikkerne altså. Også dem som teknisk set ikke længere eksisterede. Snart bugnede familien Hurtys postkasse af breve fra bilfabrikkerne til Patch.

Volvo USA sendte den lille bilentusiast emblemer til hans samling, en Frisbee og et personligt brev, hvori de takkede ham og opmuntrede ham til samle videre.

Snart efter fulgte BMW, Rolls Royce, Chevrolet endda DeLorean trop med små gaver og breve til Patch.

Fra Lincoln kom desuden en håndtegnet designskitse af deres flagskib Continental retur til Patch.

 

– Den eneste forskel på mig og ham er, at han stadig har hår på hovedet, og det har jeg ikke, har en mekaniker ifølge det amerikanske medie sagt om den lille emblem-jæger fra ConnecticutBjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk