5.000 ledige pladser: Ingen gider købe parkeringsplads til Tour de France

I Roskilde forbereder man sig på, at Tour de France kommer til byen. Blandt andet med 5.000 parkeringspladser, ingen vil betale for. Tilsyneladende. Foto: Presse-fotos.dk

Roskilde har etableret 5.000 parkeringspladser, som Tour de France-publikumet skal betale for. Det er der bare næsten ingen der gider.

Roskilde kommune brænder inde med næsten 5.000 parkeringspladser. Alle er de etableret i forbindelse med at Tour de France kører forbi byen i dag, lørdag. Men der er bare ingen bilister som gider betale.

Torsdag formiddag havde kommunen solgt bare 265 af pladserne. Det skriver SN.dk. Til mediet forklarer Pernille Kapler Andersen, der er tour-koordinator i Roskilde Kommune, at kommunen har gjort en af to ting.

Enten har man fejlet i forsøget på at kommunikere det ud til folk, at der altså skal betales for parkeringen. Eller også er kommunen lykkedes med at få folk til at lade bilen stå.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Pernille Kapler Andersen er dog bekymret for, at bilisterne tror, at de kan købe en p-bilet, når de ankommer til de anlagte p-pladser. For det kan de ikke. Biletterne, der koster 50 kr., skal købes i forvejen.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk