Annonce:

24-årig snuppet med 204 km/t – sendt direkte i fængsel

I sidste uge blev en 24-årig mand varetægtsfængsel i fire uger, han kørte 204 kilometer i timen på motorcykel.

Den 24-årige kommer fra Fredericia, og på en strækning mellem netop hjembyen og Vejle blev han snuppet af en patrulje lørdag den 17. juli om morgenen.

Patruljen blev opmærksom på manden, da han kom kørende i høj fart Fredericiavej i Vejle. Da politiet forsøgte at standse manden, gassede han dog sin motorcykel op og forsøgte at tage flugten af både lande- og motorvej, skriver Fredericia Dagblad.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Da manden endelig blev stoppet, havde han overhalet andre trafikanter indenom flere gange og bragt andres liv i fare, fremgår det af sigtelsen.

I grundlovsforhøret nægtede den 24-årige at udtale sig, men gennem sin forsvarer protesterede manden over varetægtsfængslingen, som han kærede til Landsretten.

Fængsling for vanvidskørsel virker måske som et hårdt indgreb. Men politiet begrunder fængslingen med, at manden har flere tidligere domme samt nuværende sigtelser på sin person. Blandt andet for forhold der drejer sig om hastighed. Derfor skal han sendes bag tremmer.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler