Reklame:

41-årig stoppet i bil som politiet nu tager fra den 22-årige ejer

Den danske færdselslov er skånselsløs. Det lærte en 22-årig mand for nylig, selvom han faktisk slet ikke sad bag rattet.

En 22-årig mand fra Møn har mistet sin bil. Den tog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fra ham i fredag morgen.

Det selvom han faktisk slet ikke sad bag rattet. Det gjorde en 41-årige, som er særdeles godt kendt af ordensmagten i forvejen, derimod.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den 41-årige kvinde må dog slet ikke sidde i en bil. I hvert fald ikke bag rattet da hun ikke har noget kørekort. Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Alligevel er det nu tredje gang, at politiet tager hende i at sidde netop der. Derfor blev bilen beslaglagt med henblik på senere konfiskation. Den 22-årige må desuden ikke bare leve med, at hans bil formentlig bliver statens ejendom.

LÆS OGSÅ: Pers bil var ‘døden nær’ – Peugeot i Danmark nægter at hjælpe

Politiet stak ham også en bøde for at have overladet bilen til en person uden kørekort. Sådan noget straffes i udgangspunktet med en bidrag på 2.500 kr. til statskassen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det sker af og til, at bilister prøve at sno sig uden om en kedelig snak med ordensmagten. Det skete eksempelvis så sent som i sidste uge, da en 59-årige mand på Fyn troede, han kunne slippe med at ringe efter vejhjælp. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?