4 lastbiler og 1 direktør på toppen: Volvo laver vanvittig reklamevideo

Volvo trucks

Volvo Trucks’ nyeste lanceringsfilm har nået nye højder – bogstaveligt talt.

For at demonstrere styrken af de fire nye lastbiler byggede Volvo et kolossalt 15 meter højt og 58 ton tungt lastbilstårn ved at stable de fire nye lastbiler oven på hinanden. Derudover placerede de den administrerende direktør på toppen.

I lastbilbranchen er det et enormt projekt at lancere en lastbil. Men at lancere fire på samme tid er næsten uhørt. Da Volvo Trucks fornyede hele serien af tunge lastbiler med førerhuset over motoren, gik de efter en ny tilgang.

Den usædvanlige film foregår midt om natten og starter med at vise lastbilstårnet som en enorm monolit, der lyser i det fjerne. Mens vi bevæger os fremad, ser vi ulve i forgrunden og får et glimt af en kvindelig chauffør (ja, det er jo svenskere).


Når filmen når sit højdepunkt, komplet med røg og lyseffekter, ser vi, at manden, der står på toppen af lastbilstårnet, faktisk er Volvo Trucks’ administrerende direktør Roger Alm.

Filmen får premiere dagen før den officielle lancering af serien med tunge lastbiler med førerhuset over motoren i Europa og inkluderer Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM og Volvo FM.

Se den her:


Reklame: