Reklame:

Politiet stopper 4-årig, der kørte galt i mors bil: “Han bliver Formel 1-kører”

Politiet i den hollandske by Utrecht stoppede i lørdag en meget ung bilist, der havde fået fat i sin mors bilnøgler.

– Han bliver den næste Max Verstappen.

Sådan siger hollandsk politi om en bare fire-årig dreng, der i weekenden fik fisket sin mors bilnøgler til sig. Den lille purk formåede både at starte bilen og trille afsted. Men ikke helt uden ulykker. Den hollandske ordensmagt blev nemlig opmærksom på den unge mand, fordi bekymrede borgere ringede 112.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Politiet fandt den lille gut gående rundt i sin pyjamas. Moderens bil var han gået fra, da han havde ramt to parkerede biler. Men det vidste politiet ikke med det samme. Først da en melding om et biluheld i byen løb ind på stationen, hvor den lille dreng nu hyggede sig med betjentene, faldt brikkerne på plads.

Bilen, som havde ramt de to parkerede biler, tilhørte nemlig drengens mor. Det skriver Politie Basisteam Utrecht Noord i et opslag på Instagram.

Drejede nøglen og rattet
Hollandske NL Times skriver, at det lykkedes politiet at fat i drengens mor. Hun kunne på sin side fortælle, at drengen formentlig var vågnet, da hans far kørte på arbejde. Herefter har den lille men meget selvstændige mand så besluttet sig for at tage en køretur på egen hånd.

Da politiet og forælderne senere fulgte med drengen hen til den forulykkede bil, viste han med hænderne, hvordan han havde styret bilen. Da politiet spurgte, ville drengen tilmed gerne vise, hvordan bilen fungerede.

Reklameblok:
– Han åbnede bilen med nøglen og satte nøglen i tændingen. Han startede bilen, flyttede sin venstre fod til koblingen og trykkede på speederen.

Moderen fortalte senere politiet, at drengen er “meget initiativrig.” Om episoden har fået nogle konsekvenser andet end en snak med forældernes forsikringselskab, melder hverken politiet eller de hollandske medier noget om. Men forældrene er blevet bedt om at gemme nøglerne bedre fremover.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?