4 år før tid – Polestars roadster med 884 hk er udsolgt


Allerede fire år før, bilen overhovedet går i produktion, kan kinesiske Polestar melde samtlige roadstere udsolgt.

Bilen er her ikke endnu. Faktisk går der hele fire år, før kinesiske Polestar overhovedet sætter gang i samlebåndet. Men allerede nu kan mærket fortælle, at samtlige af de første udgaver af Polestar 6 – der kaldes LA Concept Edition – er revet væk.

Bilerne blev revet væk, under en uge efter at Polestar havde præsenteret planerne om at gøre det vilde roadster-koncept til virkelighed. Mind you, der skal kun bygges 600 eksemplarer i 2026.

Så for Polestar har det været forholdsvis nemt at råbe udsolgt. Det ændrer dog ikke på, at Polestar 6 bliver et monster på vejene. Bilen, der har to elmotorer, sender svimlende 884 hestekræfter i asfalten. Momentet er lige så sindssygt på 900 Nm.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hvilket gør bilen i stand til at gå fra 0 til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. Ifølge Polestars topchef Thomas Ingenlath er de første Polestar 6 revet væk, fordi ‘kunderne vil have noget unikt at køre i’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk