37-årig bilist mister kørekort og skal i fængsel – mor mister bil

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Det udløste 60 dages ubetinget fængselsstraf til en 37-årig mand, at han bremsede hård op foran en lastbil på Østjyske motorvej i april.

Den afgørelse kom en dommer ved Retten i Horsens frem til, da den 37-årige sad på anklagebænken. Det skriver anklagemyndigheden i en pressemeddelse.

Her sad han tiltalt for at have for at have forvoldt fare for andres liv ved at køre særligt hensynsløst. Mere konkret drejer det sig om, at manden foretog en hasarderet overhaling af lastbil, som han efterfølgende bremsede kraftigt ned foran.


For at det ikke skulle blive til et uheld, måtte lastbilens chauffør foretage en kraftig nødopbremsning, mente anklageren. Hvilket dommeren var enig i.

Adfærden koster nu den 37-årige førerretten i et halvt år, ligesom han skal i fængsel i 60 dage. Endelig blev den bil, manden kørte i, konfiskeret. Bilen tilhører den 37-åriges mor.

Den 37-årige ankede dommen på stedet dommen. Han vil frifindes.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk